top of page

Vanaf vandaag is Frame 24 officieel partner van Walkly! 

 

Walkly video walkthroughs zijn professionele interactieve video rondleidingen van woningen. U kan deze inzetten voor elke huis of appartement dat u in de verkoop krijgt. Deze video walkthroughs zorgen ervoor dat u video kan inzetten op al uw digitale kanalen. Van website tot immoportaal maar ook op sociale media.

 

  1. Web Walkly:  interactieve walkthrough voor op uw website en de portalen 

  2. Fast Walkly: dynamische social media video in verticaal formaat aangepast voor Instagram Reels, TikTok, Facebook Reels & YouTube Shorts

 

Video krijgt een steeds grotere rol in de verkoop van panden en dankzij de samenwerking tussen Frame 24 en Walkly kan u als makelaar hier snel en eenvoudig mee van profiteren. Dankzij de Walky video kan u de potentiële kopers al een mooie rondleiding geven in de woning en krijgen ze de belangrijkste informatie mee. Daarnaast lokt u met video veel meer bezoekers naar uw website of social media-account.

 

Vul het online bestelformulier op www.frame24.be/bestel in en duid de optie “Walkly – video walkthrough” aan, bezorg ons de pandfiche of de belangrijkste gegevens die u mee wil opnemen in de video en wij zorgen voor de rest! Onze ervaren beroepsfotografen nemen ter plaatse de walkly video op en u krijgt binnen de twee werkdagen de afgewerkte film in de mailbox.

bottom of page